Omtale

Sexolog Maj Wismann, Blog, “Find gnisten i forholdet”

På hjemmesiden http://majwismann.dk/

Find gnisten – fyr op under erotikken!

 

Find gnisten i parforholdet med et erotisk spil3) Savner I inspiration og skønne timer i soveværelset, så er spillet Erotic4Real, det absolut bedste erotiske spil på markedet. Derudover, så er det dansk udviklet og man kan få mange timer til at gå med det, og spille det igen og igen.

Spillet er erotisk ja, men, der er også lagt fokus på følelser og spørgsmål, der gør, at man lærer hinanden meget bedre at kende. Jeg har flere gange foræret det til par, der var færdige i et forløb med mig i min praksis, og som havde pippet højt om, at de gerne ville have inspiration til deres sexliv.

 

Læs hele artikel her:

http://majwismann.dk/find-gnisten-i-forholdet/


“Moment”
ER PLADSEN for trang til at lege kyssefange, er strippoker for indviklet, og synes du ganske enkelt, ‘Sandhed og konsekvens’ er for farligt? så er samlivs-spillenes Rolls Royce, ‘Erotic 4 real’, måske noget for dig. Det eksklusive brætspil er bygget op omkring 120 ‘samlivs-kort’, 120 ‘erotiske kort.’ og 10 ‘præmiekort’. Samlivs-kortene har spørgsmål i kategorierne moral, følelser, og lyst. Det er partneren, som afgør, om man har svaret rigtigt, da spørgsmålene er formuleret i stil med “Hvad tænker din partner i den og den situation”. De erotiske kort indeholder ‘opgaver’ af både uskyldig og mere vovet karakter. Man præsenteres for opgaverne efterhånden som man rykker frem på spillepladen. Præmiekortene kommer først i spil, når spillet er slut. De beskriver forskellige opgaver ‘taberen’ skal udføre på vinderens opfordring. At hensyn til Moments læseres blufærdighed vil vi ikke nævne eksempler fra hverken de erotiske kort eller præmiekortene her.

Antal spillere: 2

Remedier: 1 stk. ‘Erotic 4 Real’,

Fordele: Spillet roses af eksperter for at være langt mere effektivt end at gå til parterapeut.

Ulemper: Man skal have en partner for for alvor at fa udbytte af spillet.

Tips til at vinde: Benægt konsekvent de ting din partner hævder at vide om dig. Dog er der tale om et procesorienteret spil, hvor den gamle løgn om, at det gælder om at være med snarere end at vinde, næsten bliver til en sandhed.


Oestrogen, Gennemført Stil
“… man kan se, at der er kælet for detaljerne i spillet – det store stykke arbejde og den evige kompromisløshed har givet pote. Spillet er udført i et lækkert design og bærer i det hele taget præg af at være gennemført ned til mindste detalje.”
Læs mere her


Go Aften Danmark, TV2

Klik på billedet for at se videoklippet.
Det kræver at du har Windows Media player eller lign videoprogram for at kunne se det.

goaften


Cupido
“…det er smadder godt, og vi havde også et langt og skønt efterspil. “Vi kunne pludselig huske, hvordan det var, før babyen kom til .Det var faktisk rigtigt romantisk”
Klik på billedet for at læse mere

cupidoscan


Tidens Kvinder
Erotisk spilleglæde.
Erotic 4 Real er et underholdende spil for sexglade spillefugle, der gerne vil gøre noget ud af deres erotiske liv…
Klik på billedet for at læse mere

tidenskvinder


Tidens Mand
Indsatsen er sex.
Her er der tale om et yderst gennemtænkt erotisk spil, udviklet af et dansk ægtepar, og som for alvor kan stimulere et parforhold.
Spillet er testet af TM, og er fundet som den absolutte vinder…


Erotikmagasinet
+++++ www.erotikmagasinet.dk
Vi har set dem før – Erotiske parspil. Men de fleste er desværre lavet af nogle kedelige og billige materialer. Men her er der tale om noget nyt inden for den branche. Erotic4Real er lavet af nogle vi…


Black Velvet
Med sine 699 kr. hører det bestemt ikke til i den billige ende, men til gengæld er der, som sagt, tale om et fræk og pirrende parspil i en klasse som sjældent (om nogensinde) ses i danske butikker
Læs mere her


Vestegnen
Erotik skal være smukt
Tine og Henrik Sjørup fra Havdrup har satset hus og hjem på et samlivs- og erotikspil, der skal give erotikken en relancering i de private hjem.
Læs mere…


Ekstra Bladet
Husmandssex behøver IKKE være kedeligt
Nyt spil for trætte ægtefolk får gang i erotikken
Klik på billedet for at læse mere

eb


Ebbe Scheel Krüger, Cand. Psych
Styrk legelysten og dit parforhold
“….. Kort sagt kan jeg varmt anbefale Erotic4Real til alle jer par, der stadigvæk er åbne overfor muligheden for at det altid er muligt, at få et endnu bedre liv sammen med den person, du i sjældne øjeblikke siger at du elsker over alt på jorden.”
Læs hele anmeldelsen…