Om Spillet

Spillet er dansk-produceret, lavet af de fineste materialer,- og der er kræset for enhver detalje.

Et erotikspil skal ikke være “smudsigt”… men skal kunne sammenlignes med det fineste lingeri eller en romantisk, god middag i byen!

Det er op til spillerne selv, hvad man vil have ud af spillet:
Fræk og hed sex?
Et ønske om at lære hinandens inderste fantasier, ønsker, tanker og fordomme at kende?
Eller begge dele på samme tid?
Erotic 4 Real spillet favner bredt!

Om spillet:
Både kassen, spillepladen og kortene er overfladebehandlede med en mat lak, som giver en kraftig slidstyrke. Derforuden giver både overfladebehandlingen og design et “rustikt” look….. det oser af erotik!

Selve kassen er udformet, så den uden problemer kan stå på en bogreol.3
Designet er simpelt, men æstetisk smukt.

Mål i cm.: 27 x 27 x 5

Spillepladen er et kunstværk i sig selv, og alene designet og den indbyggede symbolik er et studie værd.
Mand og kvinde starter i hver sin “ende”, for efterhånden at nærme sig hinanden gennem spillet – for sluttelig at nå det fælles mål: gensidig forståelse og samhørighed, både på det seksulle plan som samlivsmæssigt… manden og kvinden “smelter sammen”

Mål i cm.: 50 x 50spilleplade

Spillet består af:
120 samlivs-kort, omhandlende spørgsmål af moralsk, følelsesmæssig og lystbetonet karaktér.
Udformningen af disse spørgsmål er unik: dén som trækker et samlivsspørgsmål skal forsøge svare på partnerens tanker, følelser og behov – og det er partneren som afgør, om man svarer rigtigt. Hvor godt kender man egentligt hinanden?

120 erotiske kort, som er fordelt med 60 til kvinden, og 60 til manden.
En sådan opdeling er ikke set tidligere, men er helt naturligt… De erotiske udfoldelser er baseret på, at mænd og kvinder er forskellige!
De erotiske kort er “kronologisk” opbyggede, og bliver mere og mere vovede… startende med kys og afklædning,- for at ende op i avancerede samleje-positioner.

10 præmiekort. Vinderen af spillet vælger et præmiekort, som indeholder en opgave partneren skal udføre… når vinderen af spillet vil det!
Sluttelig består spillet af en terning og 2 spillebrikker, som er designet til at matche resten af spillet – samt naturligvis spilleregler.
Spillebrikkerne er specielt fremstillet, og består af messing med et “rustikt” look.